2015. november 8., vasárnap

Cor Leonis játék

A Cor leonis kiadó háza táján változások vannak, és ezúttal egy játékkal is kedveskednek nekünk, aminek a végén természetesen könyvvel lehetünk gazdagabbak.
Hogy mit kell ehhez tennünk?


A feladat:
Ha olvastál tőlünk olyan könyvet, ami nagyon tetszett, értékeld könyváruházunkban a könyv oldalán, és írj mellé pár sort! (Miért tetszett, miért volt rád nagy hatással, kiknek ajánlod...) Tehát a sorsolásban való részvételhez nem elég csak a csillagozás.
Az így született értékelések írói között kisorsolunk egy győztest, aki kedvére választhat egy könyvet friss megjelenéseink közül.*
Igen, a győztes választ, és nem mi mondjuk meg, hogy mit kap! ;)

Az értékelések visszamenőleg is érvényesek, tehát akik már korábban írtak kedvenceikhez, azok is esélyesek. (Ez esetben az elérhetőség miatt csak a lentebbi űrlapot szükséges kitölteni.)
Győztest 2015. december 16-án sorsolunk, azaz a nyereményjátékban a december 15. 23.59-ig BÁRMIKOR megírt értékelések vesznek részt, ám természetesen ezután is örömmel fogadjuk a véleményeket.

Növelheted a nyerési esélyeidet, ha több könyvünket is olvastad, és mindegyiket értékeled. (Amennyiben több könyvhöz is azonos névvel születik értékelés, a lenti űrlapot elég egyszer kitölteni. A nyerési esélyek attól még halmozódni fognak.)
A nyereménykönyvet természetesen a Cor Leonis Kiadó juttatja el a szerencséshez, még Karácsony előtt.

A link, ahol bővebb információt kaphattok:
link 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése