2014. december 30., kedd

Összegzés


Nos, rohamléptekkel közeledik felénk az új év, új kihívásokkal, egy rakat szép és kellemes élménnyel, na meg egy pár olyannal, amit a hátunk közepébe sem kívánunk. Azért legyünk optimisták, és reménykedjünk, hogy az élet ebben az évben fog elkényeztetni minket (szinte hallom a gúnykacajt).

Őszintén szólva az idei évből nem sok mindent bánok. Maximum egy-két felesleges vitát, és duzzogást, de szinte minden más olyan élmény, amit nem hagynék ki. Még akkor sem, hogy tudom mennyi munka, és vér és veríték volt az elérésébe fektetve.
Könyvek tekintetében kevésbé volt zsúfolt, mint a tavalyi, ez köszönhető az izgalmasabb egyetemi időszaknak is. Így "csak" 81 könyvet olvastam el (egy pedig még folyamatban van, de nem hiszem, hogy holnap éjfélig befejezném). Ebből csak kettőre mondtam azt, hogy kedvenc lett:

Ons Sai: Calderon 2.- avagy felségáruláshoz bricsesz dukál,
amelyet még év elején olvastam, itt pedig elolvashatjátok az akkori véleményemet.
Nagyon remélem, hogy hamarosan a folytatást is kézbe kaphatom. Muszáj.











 Jay Kristoff: Stormdancer - Vihartáncos
Nyári olvasmány, melyet barátomtól kaptam. Nem hiába ácsingóztam már egy ideje ezután a kötet után, teljesen elvarázsolt, és szintén várok arra, hogy majd egyszer a folytatást is olvashassam. És persze polcomon tudjam.












A könyvespolcaimra is jóval kevesebb könyv került (pedig direkt lettek újak felfúrva), mindösszesen 19 került a birtokomba. Mondjuk ez is szép termés. És legalább még mindig van hely, a következő könyveknek.

Remélem, hogy 2015 minden kihívásával egyetemben is legalább ennyi olvasást lehetővé tesz számomra. Ha kicsivel több kedvenc könyvet avatok, az ellen nincs kifogásom, kevesebb ne legyen.
Több könyv is jöhet a polcokra, bár van egy mennyiség, ami után lehet, hogy nagyobb szobát kellene néznem magamnak. Esetleg lakást...

Minden kedves olvasómnak köszönöm, hogy az agymenéseimet, véleményeimet elolvasta, remélem néha segítettem döntésre jutni.
A kiadóknak köszönöm a belém vetett bizalmukat, és a recenziós könyveket.

És kívánok mindenkinek nagyon Boldog Új Évet, ha addig nem találkoznánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése