2011. augusztus 16., kedd

Olvasási szokásaim

Az utolsó hét témái:
Olvasási szokások változása
Évszakok és könyvek, avagy milyen könyvet olvas tavasszal, nyáron, ősszel, télen?
Olvasási szokások: hol, mikor olvas szívesen? (otthon, tömegközlekedésen, parkban, erkélyen, reggel, délben, este, stb.)

Elérkeztünk az utolsó héthez, az utolsó bejegyzéshez ebben az eseményben. Hiányozni fog :).
Na de lássuk a témáinkat!

Olvasási szokások változása. Egy-két dologban változtak csak, szerintem. Az egyik, hogy bővült az érdeklődési köröm. A másik pedig hogy nem csak papír alapon olvasok :). Ezen kívül minden más ugyanolyan mint jó pár évvel ezelőtt.

Igazából teljesen mindegy kint milyen évszak van épp, nem befolyásolja a könyv választásomat. Sokkal inkább a történet az, ami meg fog, és az mindig az aktuális hangulatomtól függ :D.

Hogy hol olvasok a legszívesebben? Otthon a nyugodt szobámban, ahova szépen bezárkózhatok a könyvekkel. De ha le-föl utazgatok az egyetemi városom és az otthonom között, természetesen a vonaton is kihasználom azt az egy órát :). Erkélyünk ugyan van, de sose szoktam rá arra, hogy ott kint olvassak, ha nagyon szabadban akarok olvasni, akkor felkerekedek és a szomszédságban lévő arborétumba kikocogok és ott ülök le valami nyugisabb részen.
Időpont pedig mindegy. Bármikor rám jöhet az olvasás :D.

Élveztem ezt a hét hetet, azt, hogy mások mit gondoltak ugyanazon témáról. Na meg a témákat, melyek némelyike elgondolkoztatott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése