2013. április 21., vasárnap

Agave hírek

Nos, szedjük csokorba, mik zajlanak a kiadó háza táján :):
1) Április 25-én jelenik meg a huszonötödik Philip K. Dick-kötet a gondozásunkban. Az utolsó szimulákrum ismét egy ízig-vérig klasszikus regény a sci-fi aranykorának legnagyobb szerzőjétől.

A háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének.

2) Christopher Moore két újabb regényt jelentett be, a jövő évben érkező könyve a Fool folytatása lesz, míg az azt követő a Mocskos meló történetét viszi tovább.
Ősszel pedig a Sacré Bleu könyve fog megjelenni a kiadónál, ahol a nyomozópáros Vincent Van Gogh "állítólagos" öngyilkosságának rejtélyét próbálják meg felgöngyölíteni. 

 3) Két akciónk is fut jelenleg a webshopban. Vasárnap éjfélig minden történelmi krimi 40% kedvezménnyel vásárolható meg. Rengeteg Steven Saylor- és C. J. Sansom-regény, illetve sok más szerző remekművei szerezhetőek így be most olcsóbban, itt: http://www.agavebolt.com/29-

Emellett jövő szerda éjfélig 35% kedvezménnyel lehet előrendelni Az utolsó szimulákrumot Philip K. Dicktől, ráadásul limitált mennyiségben lehet vásárolni egy második könyvet is a szerzőtől féláron. Az akció itt vehető igénybe: http://www.agavebolt.com/778-az-utolso-szimulakrum.html Ha valaki csak az új regényt szeretné előrendelni, azt itt teheti meg: http://www.agavebolt.com/777-az-utolso-szimulakrum.html

4) A napokban véglegesítettük a könyvheti megjelenéseinket, hivatalos bejelentés és sok-sok szép borító várható a hónap végén! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése