2012. december 31., hétfő

Évzárás

Eltelt egy újabb év, méghozzá nagyon gyorsan.
Ebben az évben elolvastam 158 könyvet, amit szép teljesítménynek könyvelek el, és jövőre cél a 200. Aztán vagy összejön, vagy nem :).

A sok könyv közül nem egyet kiadóknak köszönhetek, ezért szeretnék itt is köszönetet mondani az Agave, Ad Astra, Cicero, Gabo, Könyvmolyképző, Főnix Könyvműhely, Fumax, Maxim Kiadónak, hogy lehetővé tették a történetek elolvasását.

Emellett rengeteg könyv ötletet köszönhetek a molyoknak, a könyves blogjaiknak, és kedvességüknek, mert sokszor a vágyott könyvet kölcsön is adták nekem. Mindenkit nem sorolok fel, mert félek, végül valakiről elfelejtkeznék, ezért csak általánosságban mondom, hogy köszönöm!

Na meg persze köszönet a molytalálkozókért, ahol rengeteget nevethettem, és új emberekkel ismerkedhettem meg. Remélem jövőre is lesz pár, amire eljutok, és új emberekkel találkozhatok.

Minden kedves olvasómnak nagyon Boldog Új évet kívánok! Remélem jövőre is velem lesztek (már csak azért is, mert februárban lesz a blog szülinap, amikor ismét egy játékkal és könyvnyereménnyel várlak titeket), és hogy találtok kedvetekre való könyveket itt. Na meg persze sok olvasnivalót a saját polcaitokra :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése