2013. június 1., szombat

Agave hírek

Az Agave kiadó a könyvhéten sem hagyja unatkozni az olvasóit :).

Június 7-én, pénteken este 20:00-kor Bartsch Kata és Andrássy Máté előadásában a Budapest Noir szcenírozott felolvasásában vehetnek részt az író rajongói.

Június 8-án, szombaton 13:30-tól az Oroszlános kútnál Városi titkok, csodák címmel kezdődik beszélgetés a Prae szerkesztőségének vezetőségével, melynek keretében László Zoltán bemutatja az Egyszervolt című művét. 16:00-tól pedig dedikálja is a kiadó standjánál.
20:00-tól a Margó Fesztivál keretében egy újabb izgalmas könyvbemutató várja az érdeklődőket az autentikus Hibridart Design Shop & Caféban, ahol részletek is olvasnak fel az Egyszervoltból.

Június 9-én, 11 órától délig az Agave könyvek vezetői kérdezz-felelek programot szerveznek a standnál, és válaszolnak mindenre, ami érdekli az olvasókat.


 Jeff VanderMeer Annihilation című könyve az idei Londoni Könyvvásár egyik legnagyobb port kavart sf műve: rengeteg területen azonnal elkeltek a jogok (nem egy helyen hatszámjegyű összegért!), és már dolgoznak a megfilmesítésén is. A könyvet Magyarországon az Agave kiadó fogja kiadni, a nemzetközi megjelenéssel egy időben.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése